JOŠ JEDAN HAOS U ŠKOLI Osnovac napao učiteljicu, a potez njegovog oca šokirao sve - oglasila se policija

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2023, 10:19

JOŠ JEDAN HAOS U ŠKOLI Osnovac napao učiteljicu, a potez njegovog oca šokirao sve - oglasila se policija

Policija zasad nije utvrdila elemente krivičnog dela.

Prava drama odvija se ovih dana u Osnovnoj školi Tone Peruška u Puli i to zbog ponašanja jednog učenika. Kako piše Glas Istre, prema nezvaničnim informacijama, od celog trećeg razreda sa 18 učenika u ponedeljak ih je na nastavu stiglo tek dvoje.

Glas Istre piše da ostatak razreda na nastavu nije došao zbog incidenta koji se u četvrtak dogodio u učionici, što je direktor Kristijan Cinkopan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opisao kao ''kap koja je prelila čašu''.

Navodno je učenik tog razreda, koji je od ranije problematičan, povredio učiteljicu i uništio deo školskog inventara, zbog čega je njegov otac pozvan da dođe u školu.

Međutim, posle toga navodno se otac unosio učiteljici u lice i vikao pred ostalima.

Da je do sukoba u školi došlo potvrdila je i PU istarska koja je navela kako je u 11.30 u četvrtak došlo do incidenta, radi čega je protiv jednog roditelja podneta prijava zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.