JOŠ HAPŠENJA U NOVOM PAZARU: Gazda restorana osumnjičen za UBISTVO MLADIĆA, dvoje pokušali da SAKRIJU DOKAZE

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2020, 01:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ HAPŠENJA U NOVOM PAZARU: Gazda restorana osumnjičen za UBISTVO MLADIĆA, dvoje pokušali da SAKRIJU DOKAZE

Gošća koja je sedela sa gazdom uklanjala tragove, konobar sakrio pištolj.

U Novom Pazaru su uhapšene još dve osobe zbog sumnje da su u noći između srede i četvrtka pomogli Adnanu Alibašiću (41), vlasniku restorana "Divan", da posle ubistva Nihada Hamidovića (23), iz Smoluće kod Tutina, prikrije dokaze.

Kako se saznaje, iza rešeteka su se našli S. R., koja je bila u društvu gazde kafane, i koja se sumnjiči da je posle zločina brisala tragove, dok je konobar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << B. S. osumnjičen da je u obližnjem šumarku sakrio pištolj iz kojeg je pucano. Zbog uklanjanja dokaza, krivične prijave će biti podnete protiv još nekoliko radnika restorana "Divan" i gostiju.

Novopazarska policija i Više javno tužilaštvo ni u petak se nisu oglašavali, niti su javnosti saopšteni detalji tuče i pucnjave u restoranu na periferiji grada u kome je jedan mladić ubijen, a trojica ranjena. Lakše je ranjen i osumnjičeni Adnan Alibašić, koji je oštrim predmetom, nožem ili šrafcigerom, uboden u leđa. I on se oporavlja u novopazarskoj bolnici gde je pod stalnim nadzorom policije.

Prema nezvaničnim informacijama, ubistvu Hamidovića prethodila je opšta tuča zbog muzike, u kojoj je učestvovao i gazda, koji je navodno pokušavao da iz restorana izbaci grupu mladića jer su remetili red. Više detalja biće poznato tek kada budu saslušani svi svedoci i pregledani snimci sa sigurnosnih kamera.

Vlasnik restorana "Divan" važi za "žestokog momka" koji je više puta imao sukobe sa zakonom i bio u zatvoru. Njegov restoran omiljeno je sastajalište mladih Novopazaraca, a Adnan važi za dobrog i korektnog ugostitelja, koji u svoj restoran dovodi i poznate estradne zvezde.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.