JOKOVIĆ: NEĆEMO SE PREDAVATI UNAPRED

Izvor: Kurir, 04.Dec.2011, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOKOVIĆ: NEĆEMO SE PREDAVATI UNAPRED

Potpredsednica Košarkaškog saveza Srbije Ana Joković rekla je se naš ženski nacionalni tim neće predavati unapred iako je dobio grupu za "poštovanje u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope

BEOGRAD - Potpredsednica Košarkaškog saveza Srbije (KŠ) Ana Joković rekla je da se naš ženski nacionalni tim neće predavati unapred iako je dobio grupu za "poštovanje" u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope.

"Dobili smo Crnogorke, kojima je na prethodnom šampionatu malo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nedostajalo da stignu do medalje. Poljska je izvršila smenu generacija i velika je nepoznanica, a Švajcarsku i Estoniju nikako ne smemo potceniti.

U svakom slučaju, grupa je za poštovanje, što ne znači da se predajemo, već ćemo se na svakom meču truditi da pružimo maksimum i borimo se za što bolji rezultat", rekla je Jokovićeva za sajt KSS.

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije igraće u B grupi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2013. godine u Francuskoj protiv Crne Gore, Poljske, Estonije i Švajcarske, odlučeno je današnjim žrebom u nemačkom Frajzingu.

Kvalifikacije će se igrati od 13. juna do 14. jula 2013. godine, a plasman na završni turnir obezbediće po dve najbolje selekcije iz pet grupa.

Učešće na Evropskom prvenstvu ranije su obezbedile reprezentacije domaćina Francuske, Rusije, Turske, Češke, Hrvatske i Velike Britanije.

Sastavi kvalifikacionih grupa:

A grupa: Belorusija, Izrael, Mađarska, Ukrajina, Portugalija.

B grupa: Crna Gora, Poljska, Srbija, Estonija, Švajcarska.

C grupa: Litvanija, Slovačka, Holandija, Belgija, Slovenija.

D grupa: Španija, Nemačka, Bugarska, Rumunija, Švedska.

E grupa E: Letonija, Grčka, Italija, Finska, Luksemburg.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.