JKP Gradske pijace: Poziv za podnošenje ponuda

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2017, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JKP "Gradske pijace": Poziv za podnošenje ponuda

Načini podnošenja ponude i rok za podošenje ponude

На основу члана 55., чл.57. и чл.60. Закона о јавним набавкама („Службени гласник РС“ бр. 124/14,14/15 и 68/15) и Одлуке о покретању поступка јавне набавке бр. 4297/1 од 06.06.2017. године ЈКП „Градске пијаце“ Београд (у даљем тексту: Наручилац) објављује: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПОНУДА

Број 4297/4 у поступку ЈНМВ 16/17 Београд, 08.06.2017.

Nagradna igra JKP "Gradske pijace": Izabran POBEDNIK konkursa za najlepšu FOTOGRAFIJU (FOTO)

1. Назив наручиоца: Јавно комунално предузеће „Градске пијаце“ Београд

2. Адреса наручиоца: Живка Карабиберовића бр. 3, Београд

3. Интернет страница наручиоца: www.bgpijace.rs

4. Врста наручиоца: Јавно предузеће - локална самоуправа.

5. Врста поступка јавне набавке: јавна набавка мале вредности.

6. Врста предмета: добра.

7. Опис предмета набавке: Мобилни телефони - ОРН 32250000

8. Критеријум за доделу уговора је најнижа понуђена цена

9. Начин преузимања конкурсне документације, односно интернет адреса где је конкурсна документација доступна:

Конкурсна документација се може преузети у електронском облику са интернет странице наручиоца www.bgpijace.rs, као и са Портала јавних набавки интернет адреса www.portal.ujn.gov.rs

10. Подаци о називу, адреси и интернет адреси државног органа или организације где се могу благовремено добити исправни подаци:

Понуђачи могу благовремено добити исправне податке о пореским обавезама, заштити животне средине, заштити при запошљавању и условима рада, на следећим адресама:

- Пореске обавезе: Министарство финансија - Пореска управа, Саве Машковића 3-5, Београд; интернет адреса www.poreskauprava.gov.rs

- Заштита животне средине: Министарство пољопривреде и заштите животне средине, Немањина 22-26, Београд, интернет адреса www.merz.gov.rs.;

- Заштита при запошљавању и условима рада: Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Немањина 22-26, Београд; интернет адреса www.minrzs.gov.rs.

11. Начин подношења понуде и рок за подношење понуде:

Понуђачи су дужни да понуду сачине према упутству наручиоца и да је доставе на адресу: ЈКП „Градске пијаце“ Београд, Живка Карабиберовића 3, Београд, закључно са 16.06.2017. године до 12,00 сати по локалном времену.

Понуђачи подносе понуду у затвореној коверти, затвореној на начин да се приликом отварања понуда може са сигурношћу утврдити да се први пут отвара, овереној печатом понуђача, лично или путем поште на наведену адресу. Коверат са понудом мора имати ознаку „Понуда за јавну набавку добара број ЈНМВ 16/17: Мобилни телефони – НЕ ОТВАРАТИ“. На полеђини коверте назначити назив понуђача, адресу, телефон и особу за контакт.

12. Место, време и начин отварања понуда:

Понуде ће се отварати у просторијама наручиоца ЈКП „Градске пијаце“ Београд, Живка Карабиберовића 3, Београд, по истеку рока за подношење понуда, дана 16.06.2017. године са почетком у 13,00 сати. Отварање понуда је јавно и може присуствовати свако заинтересовано лице.

13. Услови под којима представници понуђача могу учествовати у поступку отварања понуда:

Представници понуђача који желе да поред присуства на отварању понуда имају право активног учешћа у истом, дужни су да својство представника понуђача докажу на основу овереног и потписаног пуномоћја од стране овлашћеног лица понуђача, на меморандуму понуђача, са прецизним навођењем обима овлашћења пуномоћника за предузимање одређених правних послова или правних радњи. Наведена пуномоћ се предаје Комисији за јавну набавку пре почетка отварања понуда. Уколико представник понуђача не достави наведено пуномоћје/овлашћење, представник ће бити третиран као општа јавност и неће моћи да активно учествује у поступку отварања. Уколико отварању понуда присуствује законски заступник понуђача, неопходно је да се као такав легитимише путем извода из АПР-а и личног документа (лична карта, пасош, возачка дозвола и др.). Уколико понуђач не достави наведени извод из АПР-а, Комисија ће пре почетка отварања понуда, извршити проверу податка на сајту Агенције за привредне регистре.

14. Рок за доношење одлуке: Одлука у вези са овом јавном набавком ће бити донета у року од 10 (десет) дана од дана јавног отварања понуда.

15. Лице за контакт: Лазар Цвијовић, Службеник за јавне набавке e-mail: nabavka@bgpijace.rs; факс: 011/6401-928

16. Остале информације:

Право учешћа у поступку предметне јавне набавке имају сви понуђачи који испуњавају обавезне услове из чл. Из члана 75. Закона о јавним набавкама („Сл.гласник РС“ бр.68/15) и додатне услове из члана 76. Закона о јавним набавкама („Сл.гласник РС“ бр.68/15) предвиђене конкурсном документацијом.

Понуђачи су обавезни да уз понуду доставе доказе о испуњености услова за учешће у складу са чланом 77. Закона о јавним набавкама и условима из конкурсне документације.

Понуду може поднети понуђач који наступа самостално, понуђач који наступа са подизвођачем/подизвођачима, као група понуђача која подноси заједничку понуду. Понуђач који је самостално поднео понуду не може истовремено да учествује у заједничкој понуди или као подизвођач, нити исто лице може учествовати у више заједничких понуда.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

JKP "Gradske pijace": Poziv za podnošenje ponuda

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2017, 12:00

Načini podnošenja ponude i rok za podošenje ponude..Na osnovu člana 55., čl.57. i čl.60. Zakona o javnim nabavkama („Službeni glasnik RS“ br. 124/14,14/15 i 68/15) i Odluke o pokretanju postupka javne nabavke br. 4156/1 od 02.06.2017. godine JKP „Gradske pijace“ Beograd (u daljem tekstu:...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.