JKP „Gradska čistoća” ovog vikenda odnosi kabasto smeće

Izvor: Blic, 04.Feb.2011, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JKP „Gradska čistoća” ovog vikenda odnosi kabasto smeće

Javno komunalno preduzeće „Gradska čistoća” obaveštava građane da će akcija odnošenja kabastog smeća sa beogradskih ulica biti organizovana 5. i 6. februara.

Reč je o tradicionalnoj akciji koju ovo preduzeće sprovodi svakog prvog vikenda u mesecu, kada građani mogu da ostave stare stvari pored kontejnera, odakle će ih ekipe „Gradske ćistoće” ukloniti.

Besplatno odnošenje kabastog smeća važi samo za građane, ali ne i za preduzeća, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ovu uslugu plaćaju po kubnom metru odnetog otpada i broju utrošenih radnih sati. Oni službi "Gradske čistoće" mogu da se jave svakog dana.

Tokom trajanja akcije, prioritet u odnošenju smeća imaju građani koji raspolažu većim količinama otpada i starih stvari, o čemu mogu obavestiti službe JKP „Gradska čistoća” pozivanjem broja 2768-770, nakon čega ekipe preduzeća odmah izlaze na teren i uklanjaju otpad. Na istom broju građani mogu dobiti i sve druge informacije i obaveštenja o odnošenju kabastog smeća.

Direktor operative JKP "Gradska čistoća" Aziz Azizi je naveo da građani svakog prvog vikenda u mesecu ostave pored kontejnera oko 1.000 do 1.300 kubnih metra kabastog smeća, koje ekipe "Gradske čistoće" odnose na deponiju u Vinči ili predaju na reciklažu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.