JEZVO: Bračni par drogirao dete do smrti, pa ga odneli u bolnicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2022, 11:14

JEZVO: Bračni par drogirao dete do smrti, pa ga odneli u bolnicu

Bračni par ubio dete nad kojim mu je dodeljeno starateljstvo.

Bračni par Kristi Šedovens i Ronald Spenser optuženi su za teško ubistvo prvog stepena nakon smrti njene nećake sa kojim su povezivali i drogu, saopštila je u četvrtak policijska uprava Metro Nešvila. Takođe su optuženi i za zanemarivanje jednogodišnje devojčice Alaine.

Beba je bila sa parom nekoliko dana u njihovoj kući kada je Kristi otkrila da njena nećaka ne reaguje i ne diše. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Dete je prevezeno u dečju bolnicu Monro Karel gde su mogli da konstatuju samo smrt, saopštila je policija.

Medicinski istražitelj okruga Davidson otkrio je kako je mala Alajna umrla od toksičnosti metamfetamina. Detektivi su rekli da je par bio jedini koji je brinuo o detetu za vreme njene smrti i kako su oni odgovorni za narkotike pronađene u kući.

Ronald Spencer, 40, and Christy Shadowens, 48, are named in a 1st degree murder indictment in connection with the death of Shadowens' nearly 1-yr-old niece. Alayna Shadowens died in January 2021 of acute methamphetamine intoxication while in their care. pic.twitter.com/0DzsNGuzcQ

— Metro Nashville PD (@MNPDNashville) March 3, 2022

Spenser je u pritvoru zbog optužbi za posedovanje droge, saopštila je policija. Prema onlajn krivičnom spisu on se suočava i sa optužbama za vožnju bez dokumenata, nesavesnu vožnju kao i vožnju pod dejstvom narkotika. Taj slučaj se protiv njega vodi još od prošle godine.

Kristi međutim još nije uhapšena, krije se kako policija sumnja u oblasti Diksona i apeluje da ako je neko vidi odmah javi policiji kako bi bila sprovedena pred sud. Pronalazačima se nudi i novčana nagrada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.