JEZIVO UBISTVO U BOSNI Zamolili Nemicu da im da pare a onda je upucali nasred ulice pred muzem

Izvor: medio.rs, 17.Jun.2015, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVO UBISTVO U BOSNI Zamolili Nemicu da im da pare a onda je upucali nasred ulice pred muzem

Nakon što je nepoznatim muškarcima dala nešto novca, oni su iz vatrenog oružja ispalili tri hica u nju, usled čega je preminula na licu mesta

Na području Bešigovaca kod mesta Živinice u severoistočnoj BiH ubijena je pedesetdvogodišnja državljanka Nemačke čiji su inicijali S. S., rođena u Nišu, potvrdio je Srni portparol MUP-a Tuzlanskog kantona Izudin Šarić.

Šarić je rekao da su dve nepoznate osobe na području Bešigovaca zaustavile automobil “zafira” >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << kojim je upravljao državljanin Nemačke Z.S. (53), rođen u Doboju, i tražile novac od njegove supruge S. S.

Nakon što im je dala nešto novca, oni su iz vatrenog oružjaispalili tri hica u ženu, usled čega je ona preminula na licu mesta.

– Nepoznata lica udaljila su se u nepoznatom pravcu – rekao je Šarić i dodao da je na lice mesta sa policijom izašao i dežurni lekar Doma zdravlja Živinice koji je konstatovao smrt žene.

Uviđaj su izvršili pripadnici sektora kriminalističke policije MUP-a Tuzlanskog kantona, zajedno sa kantonalnim tužiocem, a telo S.S. prevezeno je na Univerzitetski klinički centar Tuzla radi obdukcije.

Ubistvo je dežurnoj službi Policijske stanice Živinice prijavio Z. S. juče oko 13.45 časova. Policija nastavlja rad na rasvetljavanju ovog krivičnog dela.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.