JEZIVO UBISTVO U BIJELOM POLJU! Zbog svađe oko psa zario bratu nož u vrat, iz policije javili SAMO JE PAO I ISKRVARIO NA SMRT

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2023, 09:22

JEZIVO UBISTVO U BIJELOM POLJU! Zbog svađe oko psa zario bratu nož u vrat, iz policije javili "SAMO JE PAO I ISKRVARIO NA SMRT"

Jezivo bratoubistvo

Elmaz B. (38) iz Bijelog Polja uhapšen je i određeno mu je zdaržavanje do 72 sata jer je posle svađe ubio rođenog brata Elvisa B. (37) u porodičnoj kući u naselju Nedakusi.

Kako izveštavaju crnogorski mediji, braća su se posvađala kada je kod Elmaza, samo nekoliko sati nakon što je Elvisovog sina napao i izujedao pas lutalica, došla gošća sa psom.

U policiji su za medije izajvili da je 1. oktobra pas lutalica napao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i izujedao po ramenu, bradi i nogama dečaka koji je zbrinut u bolnici, a da je te iste večeri došlo do svađe u dvorištu porodične kuće između dečakovog oca i strica.

- Kod Elmaza B. dečakovog strica te večeri je došla gošća sa psom, što je izrevoltiralo dečakovog oca Elvisa koji se sa njim žesotko posvađao. U jednom trenutku Elmaz je zgrabio kuhinjski nož i jednom silovito zario sečivo, dugo 20 centimetara, svom bratu Elvisu u vrat. Elvis je samo pao i ubrzo iskrvario na smrt - objasnio je sagovornik iz policije.

Inače na saslušanju u tužilaštvu Elmaz je priznao ubistvo i izjavio da ne zna zašto je zario nož bratu u vrat.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nezapamćena tragedija u Bijelom Polju: Povod – rasprava o psu

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Okt.2023

E. B. određeno zadržavanje zbog sumnje da je usmrtio brata. Pre tragedije u Nedakusima umalo koban događaj - sedmogodišnjeg sina sada pokojnog E. B. izujedao pas lutalica.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.