JEZIVO UBISTVO NA PEŠTERU POČINJENO IZ STRASTI? Ovo je žena koja je bila u VEZI sa žrtvom, a onda ga namamila u SMRTONOSNU ZAMKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 13:43

JEZIVO UBISTVO NA PEŠTERU POČINJENO IZ STRASTI? Ovo je žena koja je bila u VEZI sa žrtvom, a onda ga namamila u SMRTONOSNU ZAMKU!

Istraga još pokušava da utvrdi motiv.

Telo muškarca (28) pronađeno je u Tutinu, što je pokrenulo istragu koja je brzo privukla pažnju javnosti zbog složenih okolnosti koje okružuju njegovu smrt. Prema izvorima bliskim istrazi, on je pronađen mrtav u bunaru, a preliminarna istraga sugeriše mogući zločin iz strasti kao motiv.

Glavni osumnjičeni za ovaj zločin su žena s kojom se nesrećni muškarac viđao i njen bivši suprug. Izveštaji ukazuju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na to da je žrtva bila u povremenom kontaktu sa osumnjičenom ženom, što je navodno izazvalo ljubomoru kod njenog bivšeg supruga. Oba osumnjičena su trenutno pod istragom, a policija detaljno ispituje okolnosti koje su dovele do zločina.

Osumnjičeni su bili u braku i živeli zajedno u Sarajevu pre razvoda. Posle rastanka ona se sa dvoje dece preselila nazad u selo Bioc na Pešteru.

Jedno od njene dece ima zdravstvenih problema, što je dodatno otežalo njenu situaciju.

Lokalna zajednica i dobri ljudi pomogli su joj da se nastani, izgradivši joj dve sobe sa hodnikom. Ona je tada rekla da nema posao, i zahvalila svima koji su joj pomogli da prikupi novac.

Istraga još pokušava da utvrdi motive i precizne okolnosti koje su doveli do ovog tragičnog događaja, kao i ulogu koju su osumnjičeni imali u smrti muškarca iz Tutina.

Lokalne vlasti i policija apeluju na sve koji imaju bilo kakve informacije da se jave i doprinesu rasvetljavanju podmuklog ubistva.

Podsetimo, nesrećni muškarac nestao je na teritoriji Peštera, a poslednji put viđen je u četvrtak, od kada mu se izgubi svaki trag.

Pojavile su se sumnje da je njegovo telo pronađeno u bunaru, a čekali su se vatrogasci kako bi to mogli da potvrde.

- Sumnja se da je momak ubijen i da je njegovo telo bačeno u bunar. Međutim, sada se čekaju vatrogasci kako bi ušli u bunar i videli da li je to zapravo tačno. Velika je dubina, oko deset metara, ne može sa sigurnošću da se kaže da je to njegovo telo. Sve ćemo znati kad dođu vatrogasci. Inače, taj bunar se nalazi u blizini kuće osobe za koju se sumnja da je počinila zločin. Oni su pobegli - rekao je jedan od učesnika u potrazi.

Srbija Danas/Blic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.