JEZIVO! Teroristi PREGAZILI osmogodišnjeg dečaka, porodica preživela PAKAO tokom pucnjave u Krokusu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 20:43

JEZIVO! Teroristi PREGAZILI osmogodišnjeg dečaka, porodica preživela PAKAO tokom pucnjave u "Krokusu" (VIDEO)

Dečak je zadobio teške telesne povrede, bore mu se za život
Porodica Igora, njegove supruge i dvoje dece doživela je strašan incident tokom terorističkog napada na koncertni hol "Krokus siti hola" u blizini Moskve. Nakon što su uspeli da izbegnu pucnjavu unutar hola, njihovoj sreći nije bilo kraja kada su izašli na ulicu, ali njihovu radost prekinuo je strašan događaj - teroristi su automobilom namerno pregazili osmogodišnjeg sina, Ilju, dok su bežali sa mesta napada.
Igor je ispričao da su u početku razmišljali o skrivanju u toaletu, ali su se u poslednjem trenutku predomislili, što se na kraju ispostavilo kao ispravna odluka. Nakon što su izašli iz zgrade, njihova porodica nije bila bezbedna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.