JEZIVO! Radnik aerodroma izvršio samoubistvo - usisao ga motor aviona (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 11:29

JEZIVO! Radnik aerodroma izvršio samoubistvo - usisao ga motor aviona (VIDEO)

Ovo su rezultati istrage.

Radnika međunarodnog aerodroma "San Antonio" u Teksasu preminuo je nakon što ga je prošle nedelje usisao motor aviona kompanije "Delta Air Lines".

Nesreća se dogodila dok je avion, koji je tek bio stigao iz Los Angelesa, išao prema terminalu za dolaske, saopštili su iz američkog Nacionalnog odbora za sigurnost saobraćaja (NTSB).

NTSB navodi da je delatnika usisao upaljen motor aviona Delta Air Linesa. Naknadno je objavljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je radnik zapravo počinio samoubistvo. On je bio zaposlen u kompaniji Unifi Aviation, koja pruža usluge za Deltu i druge vazduhoplovne firme.

- Duboko smo ožalošćeni zbog ovog incidenta. Naša preliminarna istraga je pokazala da smrt radnika nije povezana s našim operativnim procesima, sigurnosnim procedurama i politikama - saopštila je Unifi Aviation.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.