JEZIVO PRVO JUTRO ANINOG NESTANKA Bebisiterka otkrila ŠOK detalje - ono što je Brajan radio ledi krv u žilama (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 07:22

JEZIVO PRVO JUTRO ANINOG NESTANKA Bebisiterka otkrila ŠOK detalje - ono što je Brajan radio ledi krv u žilama (FOTO)

Jučerašnje suđenje Brajanu Volšu bacilo je novo svetlo na slučaj.

Bebisiterka Brajana i Ane Volš otkrila je jezive detalje policiji, koji su otkriveni na jučerašnjem suđenju Brajanu Volšu, suprugu Ane Volš koji se juče pojavio na sudu zbog optužbi da ju je ubio i otarasio se njenog tela.

U danima nakon Aninog nestanka bebisiterka je čuvala troje dece Ane i Brajana Volš. Dadilja je rekla policiji da je Brajan zamenio sve tepihe u prizemlju u njihovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kući, kao i kantu za smeće. Navela je i da je Brajan je takođe stavio bravu na vrata podruma.

Takođe, 1. januara, u danu kada je Ana ubijena, bebisiterka je došla da čuva troje dece jer je par Volš išao na branč, ali joj je Brajan potom rekao da su promenili planove i da je Ana morala da se vrati u Vašington zbog posla.

Na početku suđenja je otkriveno da je Brajan sumnjao da ga je Ana varala, zbog čega je angažovao i privatnog detetktiva.

Kako je tužilac ispričao juče u sudnici, Brajan Volš je u decembru je posumnjao da ga Ana vara, zbog čega je "skrinšotovao" fotografije jednog njenog prijatelja. Potom je Brajanova majka unajmila privatnog detektiva tim povodom.

Tužilac je naveo i da su u automobilu Brajana Volša nađeni biološki tragovi koji pripadaju Ani Volš.

Volš je policijskom "maricom“ sproveden do suda gde je, u pratnji čuvara, vezan lisicama, uveden u zgradu suda. Kako se može videti na snimcima bostonskih medija, Volš izgleda znatno drugačije nego prilikom ranijih pojavljivanja – skratio je kosu, znatno smršao...

Podsetimo, telo ubijene Srpkinje do danas nije nađeno i veruje se da je razloženo u postrojenjima za uništavanje otpada. Tužilaštvo će slučaj dokazivati na osnovu tragova krvi na njenim stvarima, nađenim na deponiji.

Sve vesti o Ani Volš pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.