JEZIVO! PREMINUO TAKMIČAR U POTERI: Tužna scena na početku emisije, i MEMEDOVIĆ JE REAGOVAO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024, 00:45

JEZIVO! PREMINUO TAKMIČAR U "POTERI": Tužna scena na početku emisije, i MEMEDOVIĆ JE REAGOVAO (FOTO)

Preminuo između snimanja i emitovanja takmičenja.

Večeras je emotovan kviz "Potera", ali je nažalost imao veoma tužan početak. Naime, pre početka samog kviza na ekranu se pojavio in memoriam koji je bio posvećene jednom od takmičara, a koji je preminuo u periodu od snimanja do emitovanja emisije.

U pitanju je jedan od takmičara, Aleksandar Ivković iz Ivanjice koji je imao 48 godina, a u predstavljanju je rekao da je diplomirani istoričar.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
On je radio kao profesor u školi, imao ideju o promeni posla, a popričao je sa Jovanom i o samoj prosveti. On je uspeo da stigne do kraja i priključi se finalnoj "Poteri" sa ostala 2 igrača.

Igrača Milorada je stigao tragač Milorad i on jedini iz cele četvorke nije uspeo.

Imali su 15 tačnih odgovora u finalnoj Poteri, ali Milorad Milinković ih je stigao i "pojeo".

I Jovan Memedović se oprostio o takmičara na svom Instagram profilu. On je objavio snimak koji najavljuje epizodu uz ono tužno "in memoriam". Inače, ovaj latinski naziv se prevodi kao "sećanje na..." i najčešće se koristi kako bi se odala počast preminuloj osobi.

Ovo je bila tužna epizoda kviza koja nikog nije ostavila ravnodušnim.

Izvor: Srbija Danas/Kurir

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.