JEZIVO Osumnjičeni za ubistvo Noe sam pokazao gde se nalaze delovi tela, a onda sve ZBUNIO ISKAZOM (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 20:56

JEZIVO Osumnjičeni za ubistvo Noe sam pokazao gde se nalaze delovi tela, a onda sve ZBUNIO ISKAZOM (FOTO)

Osumnjičenom je određeno zadržavanje od 48 sati.

Noa Milivojev (18) koja je brutalno ubijena u Beogradu, ranije je bila viđena da dolazi u zgradu za koju se pretpostavlja da je mesto zločina.

Kako navodi izvor blizak istrazi, veruje se da je devojka bila bliska sa muškarcem za koga se sumnja da je izvršio katastrofalno ubistvo, nakon čega je raskomadao njeno telo i spakovao ga po kesama i kantama.

U poslednjih par meseci, Noa je često >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dolazila u zgradu, a komšije navode da su se ona i osumnjičeni burno i često svađali, te je jednom prilikom, nešto pre njenog nestanka, policija morala da interveniše.

Kako komšije navode, devojka je urlala po zgradi i pretila muškarcu da će sve porazbijati ne bude li dobila nazad svoje lične stvari.

Kako se saznaje, muškarac koji je osumnjičen za ovo delo je i ranije bio ispitivan od strane policije vezano za Noin nestanak, ali danas je priznao zločin, te je upravo on pokazao policiji gde se nalaze delovi tela.

Međutim, prema pisanju srpskih medija, on je rekao policiji da se ne seća kada je ubio devojku, isekao delove tela i bacio ih u kese.

On se tereti za teško ubistvo izvršeno na svirep i podmukao način i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ODUZEO JOJ ŽIVOT NA SVIREP I PODMUKAO NAČIN: Osumnjičenom za ubistvo Noe Milivojev preti doživotna robija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 11:14

Nakon što bude saslušan, tužilaštvo će odlučiti da li će sudiji za prethodni postupak da predloži pritvor do 30 dana...Osumnjičeni za ubistvo tiktokerke Noe Milivojev (18) iz Kovilja O. D. (33) sutra bi trebalo da bude priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu...- On se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.