STRAŠNO OTKRIĆE! Jedan od osumnjičenih ZA UBISTVO MALE VANJE GODINAMA RADIO SA DECOM i svi su ga OBOŽAVALI

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2023, 09:59

STRAŠNO OTKRIĆE! Jedan od osumnjičenih ZA UBISTVO MALE VANJE GODINAMA RADIO SA DECOM i svi su ga OBOŽAVALI

Osumnjičeni karatista je uhapšen u svojoj školi sporta.

Pet ljudi osumnjičeno je za ubistvo Vanje Gorčevske, a među njima je i karatista iz Velesa, javljaju makedonski mediji.

Bore Videvski, sportista iz Velesa, koji se nalazi u pritvoru, prema navodima tamošnjih medija, uhapšen je u svojoj školi sporta za borilačke veštine.

Vidovski je jedan od trojice privedenih osumnjičenih, među kojima su Velibor Manev i Vlatko Kešišev. Sva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trojica su, osim za otmicu, osumnjičena i za dvostruko ubistvo - Vanje Gorčevske (14) i frizera iz Velesa, 74-godišnjeg Pančea Žeževskog. Njima je u ponedeljak ujutru određeno zadržavanje do 48 sati.

Na ispitivanju su otkrili vreme kada je Vanja ubijena, a kada Panče.

- Imamo priznanje osumnjičenih ko je za šta odgovoran - rekao je juče glavni javni tužilac Gavril Bubevski.

Prema prvim informacijama, oni su u svojim izjavama rekli da su Vanju ubili jer je stvar izmakla kontroli.

- To je njihova verzija - dodao je Bubevski.

Videvski je na svojim profilima kačio fotografije sa decom koju je obučavao borilačkoj veštini. Komentari ispod fotografija svedoče da je osumnjičeni Bore bio majstor u sportu, kao i da su ga polaznici i njihovi roditelji obožavali.

Za sada nije poznato koja je njegova uloga bila u otmici i kidnapovanju, a nadležni su juče na konferenciji za medije saopštili da su osumnjičeni priznali šta je ko radio u slučaju koji je šokirao Balkan.

Videvski je krišom doveden u sud, preneli su ranije mediji. On je sproveden u sudnicu preko garaže zgrade suda, a zatim u lift do trećeg sprata.

Za glavnim osumnjičenim za dvostruko ubistvo, Ljupčom Palevskim Palčom, raspisana je međunarodna poternica. On je nakon zločina 30. novembra pobegao za Beograd, i odatle za Bugarsku.

I Aleksandru Gorčevskom, ocu ubijene 14-godišnje devojčice Vanje, određen je sinoć pritvor do 48 sati.

On će biti smešten u zatvor "Šutka", gde su i još trojica osumnjičenih, javljaju mediji.

On se sumnjiči da je ubicama odao kada i gde će njegova ćerka biti sama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ovo je PETI OSUMNJIČENI za ubistvo MALE VANJE!

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 05.Dec.2023

Bore Videvski je peti osumnjičeni za kidnapovanje i ubistvo devojčice Vanje Gorčevske (14). Nalazi se u pritvoru i on je sportista iz Velesa, koji je, prema navodima tamošnjih medija, uhapšen u svojoj školi sporta za borilačke veštine, prenosi K1info. Vidovski je jedan od trojice privedenih osumnjičenih,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.