JEZIVO OTKRIĆE: Bračni par profesora SVOJU DECU DRŽAO U KAVEZIMA, evo šta su naveli kao razlog

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2023, 17:26

JEZIVO OTKRIĆE: Bračni par profesora SVOJU DECU DRŽAO U KAVEZIMA, evo šta su naveli kao razlog

Ponašali su se kao da je to nešto najnormalnije.

Dastin Haf, star trideset i pet godina, i Juri Ksi, stara trideset i jednu godinu, privedeni su nakon što je njihov šestogodišnji sin rekao da ne želi da ide kući jer je otac napravio kavez u koji ga stavlja dok majka radi.

Policija je prilikom istrage u dečakovoj sobi pronašla drveni kavez.

Dečak je policiji ispričao kako su ga stavljali u kavez tokom noći i da je morao da nosi pelene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve do sedam sati ujutru kada je bilo vreme za školu. Takođe je ispričao da ga je majka zatvarala u kavez posle škole sve dok je ona u kući i dok se otac ne vrati sa posla.

Policija je u kupatilu pronašla još jedan improvizovan kavez. U pitanju je naopačke obrnuti krevetac u kome su držali drugo dete staro dve godine. Ovaj kavez je imao neobezbeđene metalne opruge i labave žice kojima je dete moglo lako da se povredi.

- Nisam želeo da upadnem u neku nevolju - ispričao je dečak policiji.

- Samo nisam želeo da idem u kavez.

Bračni par je pokazao kaveze kao da je to nešto najnormalnije – stoji u policijskom izveštaju.

- Nisam navikao da kada uđem negde vidim kaveze u kojima se nalaze deca tokom noći i kada su sama – rekao je policijski inspektor Džon Pandak.

Bračni par je optužen za zanemarivanje i zlostavljanje dece.

Univerzitet ih je oboje stavio na administrativno odsustvo.

Izvor: SrbijaDanas/ metro.co.uk

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.