JEZIVO NASILJE U KNJAŽEVCU: Uhapšen muškarac, tukao bivšu devojku ispred marketa

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023, 16:03

JEZIVO NASILJE U KNJAŽEVCU: Uhapšen muškarac, tukao bivšu devojku ispred marketa

Uhapšen zbog nasilja.

Tridesetpetogodišnji muškarac iz Knjaževca uhapšen je od strane pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova zbog nasilničkog ponašanja prema svojoj bivšoj emotivnoj partnerki, koja ima 31 godinu.

Nasilje se dogodilo u blizini jednog marketa u Knjaževcu, gde je on brutalno pretukao svoju nekadašnju devojku, nanoseći joj lake telesne povrede.

Nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 30 dana zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

Osim toga, policija je preduzela i hitnu meru prema osumnjičenom u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici, kojom mu je zabranjeno da prilazi žrtvi nasilja i da stupi u kontakt s njom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.