JEZIVO! Muškarac (64) u alkoholisanom stanju pokušao da ubije policajca i još dve osobe - evo šta ga je SPREČILO da to i uradi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2023, 00:46

JEZIVO! Muškarac (64) u alkoholisanom stanju pokušao da ubije policajca i još dve osobe - evo šta ga je SPREČILO da to i uradi!

Muškarac je optužen za ubistvo u pokušaju i trenutno se nalazi u pritvoru.

Zbog pokušaja ubistva policajca kojeg je povredio pucanjem iz vatrenog oružja, i pokušaja ubistva još dve osobe, Županijsko državno tužilaštvo u Osijeku podiglo je optužnicu protiv 64-godišnjeg okrivljenog.

Tužilaštvo ga tereti da je 3. marta ove godine u prostorijama Vatrogasnog doma u Šagu, u alkoholisanom stanju, pokušao da ubije 55-godišnjeg policajca Policijske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stanice Belišće, koji ga je prethodno upozorio za nekoliko narušavanja javnog reda i mira.

Takođe, muškarac star 64 godine pokušao je da ubije 50-godišnjaka i 37-godišnjaka, koji su bili u društvu policajca.

Sumnja se da je okrivljeni ispalio metak u policajca, zadao mu površnu prostrelnu ranu na levoj nadlaktici i pogodio ga metkom u predelu ispod pazuha.

On je optužen da je uperio pištolj u preostala dva muškarca i nekoliko puta povukao obarač, ali meci nisu ispalili, zbog zaglavljivanja vatrenog oružja.

Osumnjičenog su u izvršenju krivičnog dela sprečili policijski službenik i prisutni oštećeni star 37 godina, koji su ga fizički savladali i oduzeli mu pištolj.

Okrivljeni star 64 godine nalazi se u istražnom zatvoru, zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela, navode u tužilaštvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.