JEZIVO - KOMUNICIRAO SA LIDIJOM PRE NEGO STO JE UBIO? Ćerka Gorana Đokića naivno verovala rođaku koji je uhapšen zbog ubistva

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2021, 23:06

JEZIVO - KOMUNICIRAO SA LIDIJOM PRE NEGO STO JE UBIO? Ćerka Gorana Đokića naivno verovala rođaku koji je uhapšen zbog ubistva

Ubistvo porodice Đokić je zgadilo i uznemirilo čitavu Srbiju.

Danas je odjeknula vest da je uhapšen osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić. Ono što niko nije očekivao jeste da je priveden Goranov brat od tetke -  Goran Džonić.

Da su bili bliski vidi se i na društvenoj mreži Fejsbuk - Lidija je jedna od onih koja je lajkovala fotografiju čoveku koji je potom ubio nju i njenu porodicu.

Zločin je bio unapred pripremljen, kako se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navodi - mesecima. Pratio im je kretanja, a sef sa novcem je locirao dok im je prao automobil. Zatim je osmislio kako da ih otme, surovo ubije, zapali i zakopa u jami.

- Goran je bio vrlo obazriv čovek, nepoverljiv. Ne bi tek tako pustio nekog nepoznatog u auto. On je kobne noći povezao nekoga koga je dobro poznavao ili mu je neko preprečio put i na silu ušao u kola - govorilo se tokom trajanja istrage.

Kada je policija došla po Gorana Džonića prvo je rekao da je Đokiće najverovatnije ubio njegov sin, ne znajući da je temeljna policijska istraga već utvrdila da je on počinio gnusni zločin.

- Zahvaljujući upornom i samopregornom radu pripadnika Policijske uprave za grad Niš, pripadnika Policijske uprave za grad Beograd, posebno njegovog 3. Odeljenja, kao i Uprave kriminalističke policije, zatim Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu i Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uspeli smo da dođemo do jednog lica za koga osnovano sumnjamo da je učestvovalo u monstruoznom ubistvu porodice Đokić - naveo je Vulin u pisanoj izjavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.