JEZIVO! Ispalio četiri metka pred maloletnicima - policija uhapsila mladića (22), ovo su pronašli u njegovom stanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2022, 17:00

JEZIVO! Ispalio četiri metka pred maloletnicima - policija uhapsila mladića (22), ovo su pronašli u njegovom stanu

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, efikasnim operativnim radom, uhapsili su S. B. (22) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

On je, kako se sumnja, sinoć u Ulici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sime Simića u Požarevcu, prolazeći pored četvorice sedamnaestogodišnjaka, ispalio četiri projektila iz gasnog pištolja u asfalt, a potom pobegao.

Policija ga je pronašla danas, a u pretresu njegovog stana i gasni pištolj sa municijom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Uhapšen  zbog lažne dojave o bombi u Kragujevcu

Izvor: RTS, 18.Maj.2022, 10:52

Kragujevačka policija, uhapsila je  I. K. (2000) iz Bajine Bašte, zbog sumnje, da je u utorak telefonom pozvao dežurnu službu i prijavio da je u Policijskoj upravi u Kragujevcu postavljena bomba. . Policija je odmah po prijavi zaposlene evakuisala, a nakon kontradiverzionog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.