JEZIVO! IZBO STAROG ČOVEKA DO SMRTI: Otkriveni detalji pokušaja bekstva ubice iz Nikšića

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 10:57

JEZIVO! IZBO STAROG ČOVEKA DO SMRTI: Otkriveni detalji pokušaja bekstva ubice iz Nikšića

Poznat je policiji iz prethodnog perioda po izvršenju krivičnih dela iz oblasti imovinskog kriminaliteta.

Policijski službenici Regionalnog centra bezbednosti "Zapad" sproveli su intenzivnu akciju i u kratkom roku rasvetlili teško ubistvo iz koristoljublja i počionioca lišili slobode.

Naime, sinoć oko 20.50 časova dežurna služba Odeljenja bezbednosti Nikšić obaveštena je od strane građana da je u mestu Slano u blizini jedne porodične kuće od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << strane nepoznatog lica lišen života čovek (81).

Policijski službenici su odmah po prijavi izvršili blokadu šireg lica mesta i područja Broćanac, te vršeći pretragu terena za nepoznatim izvršiocem koji se dao u bekstvo sa lica mesta, na udaljenosti od dva kilometra od mesta izvršenja, locirali lice (40) iz Nikšića, za kog se sumnja da je izvršilac tog dela, navedeno je u saopštenju crnogorske policije.

On je lišen slobode, a daljom pretragom terena policijski službenici pronašli su sredstvo izvršenja krivičnog dela - nož, kao i predmete koji se sumnja da potiču iz izvršenja krivičnog dela, dva mobilna telefona, 715 evra, bankovnu knjižicu, određenu količina zlata i satova, kao i pasoš.

Uviđajem koji je izvršen na licu mesta utvrđeno je da je počinilac izvršio premetačinu u kući oštećenog, te da je nakon izvršenja krivičnog dela pokušao da pobegne vozilom oštećenog, u čemu na taj način nije uspeo.

Osumnjičeni  će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu biti priveden postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.