JEZIVO! Ajkula napala momka dok je surfovao, nije mu bilo spasa (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2021, 12:43

JEZIVO! Ajkula napala momka dok je surfovao, nije mu bilo spasa (VIDEO)

Surfer je preminuo na licu mesta.

Nesreća se dogodila kod Smaragdne plaže, na oko 550 kilometara severno od Sidneja, kada je ajkula ujela surfera starog oko trideset godina i zadala mu teške povrede ruke. Bolničari su helikopterom stigli na lice mesta mesta odmah nakon ujeda ali, uprkos njihovom trudu, ishod je bio fatalan.

- Ovo jutro je bilo poražavajuće za sve na plaži - rekao je Kris Vilson iz hitne pomoći, dodajući da su u pomoć pritekli i ostali surferi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
#EmeraldBeach: Paramedics are responding to reports of a shark attack at Emerald Beach just north of Coffs Harbour. #NSWAmbulance

— NSW Ambulance (@NSWAmbulance) September 5, 2021

Jedan od očevidaca Aron Armstrong opisao je za medije ovu scenu kao zastrašujuću.

- Bilo je prilično zastrašujuće, upućujem saučešće porodici ovog momka - rekao je on, dodajući da je ovo prvi napad ajkule na ovom području koji je on ikada u životu video.

Inače, Smaragdna plaža, plaža Šeli i zaliv Sereniti će biti zatvoreni do daljeg a surferi i kupači se mole da ne ulaze u vodu, saopštilo je udruženje spasilaca iz luke Kofs Harbur.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.