JEZIVI SNIMAK IZ BEOGRADA: Mladić vozio mortus pijan i pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, a onda je usledio UŽAS (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 07:24

JEZIVI SNIMAK IZ BEOGRADA: Mladić vozio mortus pijan i pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, a onda je usledio UŽAS (VIDEO)

Zastrašujući snimak besne vožnje

Na Instagram stranici "Serbialive_beograd_rezerva" pojavio se novi zastrašujući snimak. Na njemu se može videti kako se automobil ogromnom, nekontrolisanom brzinom zaleće i zakucava u saobraćajnu signalizaciju pored puta.

- U ulici Pilota Mihajla Petrovića na Vidikovcu, alkoholisani, drogirani klinac je proleteo, pukom srećom izbegnuta je nesreća - stoji u objašnjenju objavljenog videa.

A post shared by SERBIA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << LIVE - BEOGRAD (@serbialive_beograd_rezerva)

- Čovek je prišao da pomogne, a on (klinac) mu je onako drogiran rekao: "Brate, ne znam šta se desilo, neće da mi se upali auto..." - stoji u pojašnjenju ovog nemilog događaja.

Na Instagram stranici je potom objašnjeno da se u toj ulici odvijaju radovi i da se to može primetiti po saobraćajnim znakovima koji su oboreni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.