JEZIVI PRIZORI NA JADRANU! Oluja pravi haos: Vetar izbacio jedrilicu na plažu, u Dalmaciji za 2 sata 35.000 munja (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2023, 21:51

JEZIVI PRIZORI NA JADRANU! Oluja pravi haos: Vetar izbacio jedrilicu na plažu, u Dalmaciji za 2 sata 35.000 munja (VIDEO)

Iako se velika promena vremena u Dalmaciji tek očekuje, jak jugo na šibenskom području duva od sinoć

Na plaži Mali Viganj kod Jadrije, u blizini Šibenika, jak jugo nasukao je jedrilicu koja je bila usidrena, ali ju je vjetar otrgnuo sa sidra i bacio na plažu. Srećom, nema povređenih, javlja index.hr.

.

Vetar je u Šibeniku rušio stabla, a između mesta Prvić Luka i Prvić Šepurine pomorska policija spasila je plivača koji nije mogao da dođe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do obale. On se nalazio oko 30 metara od obale, ali zbog vetra nije uspevao da izađe na obližnje stene.

U Dalmaciji 35.000 munja u dva sata, javlja index.hr, te dodaje da je žestoko nevreme pogodilo i Slavoniju, te da je u Orahovici olujni vetar napravio haos i veliku materijalnu štetu čupavši stabla širom grada. Polomljeni su i oštećeni štandovi u centru Orahovice, a vetar je nosio i krovove.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vjetar kod Šibenika izbacio jedrilicu na plažu, u Dalmaciji za dva sata 35.000 munja

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Avg.2023

ŠIBENIK - Na plaži Mali Viganj kod Jadrije, u blizini Šibenika, jak jugo nasukao je jedrilicu koja je bila usidrena, ali ju je vjetar otrgao sa sidra i bacio na plažu. Srećom, nema povrijeđenih.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.