(JEZIVI FOTO) KOSTA PRE MASAKRA USLIKAO OVO: Pojavila se njegova fotka nastala neposredno pred pucnjavu u Ribnikaru

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 22:02

(JEZIVI FOTO) KOSTA PRE MASAKRA USLIKAO OVO: Pojavila se njegova fotka nastala neposredno pred pucnjavu u "Ribnikaru"

Srpski Telegraf u sutrašnjem štampanom izdanju eksluzivno objavljuje fotografiju koju je Kosta uslikao neposredno pre masakra u "Ribnikaru"

Kosta Kecmanović, učenik Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ubio je juče osmoro đaka te škole i radnika obezbeđenja, a teško je ranio još šest učenika i nastavnicu istorije.

Srpski Telegraf došao je do ekskluzivne fotografije pištolja sa kojim je Kosta Kecmanović (14) juče počio devetostruko ubistvo u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << O.Š. Vladislav Ribnikar.

Kosta je oružje, sa kojim je krenuo u krvavi pohod u školu, koju je pohađao od prvog razreda, slikao neposredno pre izlaska iz kuće, a na jezivoj fotografiji se vide dva pištolja, municija za njih i četiri molotovljeva koktela.

Sa jednim pištoljem je izvršio zločin, a drugi, kao i molotovljevi kokteli, nađeni su mu u rancu odmah po hapšenju.

Prema onome što je rekao policiji, molotovljeve koktele je napravio kako bi ih postavio i zapalio na vratima škole i time onemogućio policiju da uđe pre nego što pobije sve koje je planirao.

Podsećamo, Kosta Kecmanović, učenik Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ubio je juče osmoro đaka te škole i radnika obezbeđenja, a teško je ranio još šest učenika i nastavnicu istorije.

U Srbiji je proglašena trodnevna žalost, a nastava u svim školama u Srbiji počela je danas minutom ćutanja, kako bi se odala pošta stradalim učenicima i zaposlenima u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar na Vračaru.

Pretpostavka je da se dečak na ovaj monstruozni zločin, koji je detaljno planirao mesec dana, odlučio jer je navodno bio žrtva vršnjačkog nasilja i večito izopšten iz društva.

Sve vesti o nezapamćenoj tragediji u Beogradu pročitajte OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.