JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE U SOKOBANJI: Pokušao da povredi medicinsku sestru, pa počeo da UBADA SEBE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2020, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE U SOKOBANJI: Pokušao da povredi medicinsku sestru, pa počeo da UBADA SEBE!

Pacijent R. S. (69) naneo je sebi povrede po stomaku u bolnici za plućne bolesti u Sokobanji, a nedugo potom je i preminuo.

Kako je rekao Bratislav Begović (83) jedan od očevidaca koji se zatekao u blizini, prvobitno je pokušao da udari drvenom drškom od metle medicinsku sestru po glavi.

- Prišao sam da pomognem, ali tada su ga stavili na kolica i odvezli - rekao je Bratislav.

Prema prvim informacijama, medicinski radnici su prvobitno uspeli da ga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << savladaju i odvedu u sobu, a kada se smirio, oni su otišli. Nedugo potom on je ponovo izašao iz sobe i počeo da se ubada oštrim predmetom.

Zbog obilnog krvarenja, medicinsko osoblje ga je odmah prebacilo u bolnicu u Aleksincu, odakle je hitno transportovan u specijalnu ustanovu za psihijatrijske bolesti u Toponici kod Niša, gde je preminuo.

Još uvek nema zvaničnih izjava od sanitetskog osoblja, a ni od policije. Istraga o ovom slučaju je u toku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Sad ću da se ubijem!": Pacijent UDARAO medicinske sestre, smirio se, pa počeo da UBADA sebe, očevidac opisao detalje UŽASA u sokobanjskoj bolnici

Izvor: Večernje novosti, 17.Feb.2020

Samoubistvo pacijenta u specijalnoj bolnici "Ozren" kod Sokobanje PACIJENT Specijalne bolenice za plućne bolesti "Ozren", nedaleko od Sokobanje, R. S. (69), ubio se danas u prostorijama te medicinske ustanove tako što je iskasapio sebe po stomaku, najverovatnije nožem.- Čuo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.