JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE U KOJOJ SU STRADALA DECA Milica (13) čula vrisak komšija, izletela iz kuće, pa zavapila: Gde su mi braća

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2020, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE U KOJOJ SU STRADALA DECA Milica (13) čula vrisak komšija, izletela iz kuće, pa zavapila: "Gde su mi braća"

U ovom domaćinstvu živela je porodica sa troje male dece.

Nakon strašnog požara danas popodne u Maloj Moštanici, pronađena su tela dva deteta.

Prema nezvaničnim informacijama, deca su bila sama u kući u trenutku izbijanja požara. Njihova majka bila je na poslu, a otac je na izdržavanju zatvorske kazne zbog nasilja u porodici.

Kako naš portal saznaje, deca su se igrala u dvorištu, a zatim ušla u šupu kada su komšije primetile dim i odmah krenuli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da viču kako bi ih upozorili na opasnost.

Međutim, nakon što je čula buku komšija, najstarija devojčica Milica T. (13) je uspela da istrči, i zavapila "gde su mi braća".

Na žalost, kako svedoče komšije, plamen se veoma brzo razbuktao i tvrde da je požar tolikom brzinom "progutao" šupu da, čak i da su bili tu, vatrogasci ništa ne bi mogli da učine.

U ovom stravičnom požaru stradala je Dušica .T. (9) koja je pohađala drugi razred, i njen brat Marko .T. (11) koji je išao u drug razred.

Kako saznajemo, majka je odmah pozvala učiteljicu, koja je ovoj ugroženoj porodici prethodno pomagala, i preko opštine organizovala pomoć za dečicu, i saopštila joj da su joj deca stradala u požaru.

Učiteljica, kao i komšije, su bili uz majku sve vreme dok je policija vršila uviđaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Marko je igrajući se upaljačem u šupi zapalio novine": Neutešna Slavica ispričala šta je izazvalo požar u kojem su joj nastradala deca

Izvor: Večernje novosti, 24.Jan.2020, 14:26

Deca su i ranije ostajala sama kući, još od malena, i brinula se o sebi, ispričala je majka za "Novosti" Dan posle tragedije u Maloj Moštanici, kada su posle požara pronađena tela Marka (10) i Dušice (8) Tofilović, reporteri "Novosti" obavili su razgovor sa Slavicom Tofilović,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.