JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE KOD KOCELJEVE: Nastradali motociklista bio SVEŠTENIK, lekari mogli samo da konstatuju smrt

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2022, 22:03

JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE KOD KOCELJEVE: Nastradali motociklista bio SVEŠTENIK, lekari mogli samo da konstatuju smrt

Na putu Koceljeva-Svileuva večeras je nastradao vozač motocikla Dragan I. (43), sveštenik eparhije šabačke na službi u selu Svileuva nadomak Koceljeve

Prema prvim saznanjima do udesa je došlo tako što je vozač automobila J. M. sa puta skrenuo u svoje dvorište, a onda je iz suprotnog pravca naleteo nesrećni Dragan I. koji je na mestu preminuo od posledica povreda zadobijenih u nesreći.

Lekari su samo mogli da konstatuju smrt.

Aleksandar Protić, osnovni javni tužilac u Šapcu rekao je da će tek posle uviđaja, odgovarajućih veštačenja i eventualnih svedočenja biti jasno šta je uzrokovalo ovu tragediju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO JE SVEŠTENIK KOJI JE STRADAO U UDESU KOD KOCELJEVE Preminuo na licu mesta, lekari mogli samo da konstatuju smrt

Izvor: Blic, 16.Maj.2022

Dragan I, sveštenik eparhije šabačke na službi u selu Svileuva nadomak Koceljeve stradao je večeras u nesreći na putu kod Koceljeve.

Nastavak na Blic...

POGINUO SVEŠTENIK U KOCELJEVI: Novi detalji stravične nesreće!

Izvor: Press, 17.Maj.2022, 09:57

. Na putu kod Koceljeve večeras je nastradao vozač motocikla D. I, sveštenik eparhije šabačke na službi u selu Svileuva nadomak Koceljeve, prenose Novosti.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.