JEZIVI DETALJI! Ovako su hteli da UBIJU ZVICERA: Otkriveno kakav HAOS JE NASTAO u Srbiji zbog toga!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 22:33

JEZIVI DETALJI! Ovako su hteli da UBIJU ZVICERA: Otkriveno kakav HAOS JE NASTAO u Srbiji zbog toga!

Brutalni detalji zlodela krimi klana

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovara večeras na sve napade i optužbe, o kriminalnoj grupi Veljko Belivuk - Marko Miljković i govori o mnogobrojnim aktuelnim temama.

Tokom emisije prikazani su uznemirujući snimci ubistva Vlastimira Miloševića u ulici 27. marta u Beogradu u 6.50 sati.

- Ovde je reč o sukobu dva klana, o nečemu što je uvezeno u Srbiju iz Crne Gore, reč je o ratu kavačkog i škaljarskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klana - rekao je Vučić.

- Tu postoji i biznis i ekonomsko politička pozadina. Ovaj događaj je važan jer za nas predstavlja veliki problem. Ja sam doneo kompletan presek ubistava, najgore je 2001, 2002, 2006, a odnda i zajedno sa tim godinama i 2018. godina, ali i 2020. godine. Zašto je to za nas važno? Mi moramo da ispravimo greške... Ja ne mogu da se pomirim sa usbistvima jer niko nikoga nema pravo da ubija čak i kada je reč o kriminalcima - rekao je Vučić.

Predsednik je podsetio da su za to ubistvo osumnjičeni Veljko Belivuk i Marko MIljković, oni su privedeni, ali i nakon toga pušteni na slobodu. podsetio je i da iza svega stoji trgovina drogom i borba za prevlast u kriminalnim krugovima.

Vučić je rekao da se Miljković svojevremeno hvalio da je ubio dvojicu svojih kumova. Vučić je pojasnio da je karatista Milošević ubijen samo zato što je sprečavao Velju Nevolju da zaposedne splavove.

- Smetao im je da unose drogu na splavove. Neke od njih je pretukao jer je bio fizički jači. Inače je bio kum Marka Miljkovića koji se čak i hvalio da je kralj jer je ubio dva svoja kuma", rekao je Vučić. Predsednik je objasnio da su Belivuk i Miljković uhapšeni na osnovu bioloških tragova i da ih je uhapsio inspektor Dejan Jović.

- Dejanu Joviću koji je radio svoj posao tada počinje pakao samo zato što je on hapsio Veljka Belivuka. Morao je da bude pometlan iz policije jer ih je uhapsio - rekao je Vučić i dodao da su Belivuka čuvali ljudi iz policije i da potom volšebno dolazi do kontaminacije dokaza. Njegovo protivzakonito prisluškivanje je počelo kad je postavio pitanje kako je moguće da su dokazi uništeni. Radoje Zvicer je taj koji pruža podršku Veljku Belivuku - objasnio je Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ispričao je šta je zadesilo Srbiju nakon pokušaja ubistva Radoja Zvicera u Ukrajini.

- Kada su pokušali da ga ubiju i nisu uspeli u tome kod nas je nakon toga počeo haos. Ti bolesnici su počeli da se hvale svojim brutalnim ubistvima. Tada su počeli da prate mene, ali i mog sina. Mi nismo mogli ni da sanjamo da ćemo imati takve monstrume u Srbji. To se više u Sribji neće dogoditi. Sa istragom će se ići do kraja, neće biti pošteđenih. Čak sam i ja spreman da idem na poligraf. Moram da naglasim da od kada smo raskrinkali klan Veljka Belivuka u Srbiji nije bilo nijednog mafijaškog ubistva, bilo je ubistava oko međe, nasilja u porodici, ali ne i mafijaških obračuna - rekao je Vučić.

Predsednik Srbije najavio je da mesta u ovoj državi nema za mafiju i kriminal.

- Sve u ovoj državi možete da uradite, ali za to ćete da odgovarate. Ali niko neće da ubija u Srbiji i deli drogu deci. Tako žestoko ćemo da se obračunamo sa narko dilerima. Ja znam da njihovim šefovima idem pravo prstom u oko i znam da mi je sada, nakon ovoga život još ugroženiji. Obećavam svim majkama da niko neće moći da daje drogu njihovoj deci ili da ih ubija - rekao je Vučić.

Gostovanje predsednika Srbije možete pratiti na našem portalu klikom na LINK.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.