JEZIVI DETALJI KANIBALIZMA U BIH: Majku ubio sekirom, kasnije rasparčao, pekao i jeo!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2018, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVI DETALJI KANIBALIZMA U BIH: Majku ubio sekirom, kasnije rasparčao, pekao i jeo!?

Veliću je određen jednomesečni pritvor i nalazi se u KPZ Luke

Mučna istraga prvog zabeleženog slučaja kanibalizma u BiH i dalje šokira istražioce i tužioce u Unsko-sanskom kantonu, a Krajišnici sa strahom izgovaraju ime osumnjičenog Sabahudina Velića (33) iz Bosanske Krupe, koji je sekirom iskasapio majku Nasihu (60), a zatim jeo delove njenog tela.

Ubijena zbog JEDNE REČENICE: Biljana se svađala sa mužem, a onda je zaklana ostala da leži na podu! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Velićevo saslušanje u bihaćkom tužilaštvu teklo je mučno i praćeno je zgražavanjem zbog načina na koji je izvršen zločin. Čak se i Sud našao u nezavidnoj situaciji, jer niko od krajiških advokata nije želeo preuzeti ovaj slučaj koji je izazvao veliko uznemirenje javnosti.

Optužen da je ubio Kristinu (20) zbog 10.000 dinara, a na sud ne dolazi zbog upale krajnika! (FOTO)

Naposletku mu je dodeljen advokat, koji je tokom ispitivanja nekoliko puta napuštao prostoriju, jer je Velić iznosio previše zlokobnih detalja od kojih se ledi krv u žilama.

Ispovesti majki srpskih mafijaša: Evo kako su govorile o "poslu". Neke od njih su bile u ZATVORU (FOTO)

Prisutni su se šokirali činjenicom da je Velić plakao dok je pričao kako je iskasapio psa, ali da nije pokazivao emocije kada je govorio o ubistvu majke.

Hladno je pojasnio da je majku ubio da bi prineo žrtvu. On je na ispitivanju, ponovio ono što je kazao istražiocima, a to je da je majku ubio sekirom te da je njeno telo prepolovio, kasnije rasparčao, pekao i jeo!

Ponovio je da je pod uticajem crne magije, takozvanih sihira, te da su mu to naredila četiri džina.

Spaljene delove zakopao je u dvorište kuće, a kasnije su ih istražioci pronašli prekopavajući uz pomoć bagera.

SIGURNOSNE KAMERE SNIMILE HOROR U NIŠU: Pojavile se i dve strašne teorije smrti male Isidore koju je ubio auto

Na kraju ispitivanja Velić je upućen u pritvor, a naređeno je i njegovo timsko psihijatrijsko veštačenje, koje treba dati konačan odgovor o njegovoj uračunljivosti.

, gde je, kako saznajemo, izolovan od ostalih pritvorenika te ga na šetnju stražari izvode samog.

Ova pritvorska jedinica nema prostorije predviđene za osumnjičene njegovog profila. Pri ulasku oduzeli su mu pertle s obuće, a iz ćelije su sklonjeni i ostali predmeti pomoću kojih bi mogao nauditi sebi ili stražarima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.