JEZIVI DETALJI BRUTALNOG UBISTVA NESTALOG MLADIĆA SA PEŠTERA: Osumnjičeni pobegao iz zemlje, a OVO je bio MOTIV smaknuća?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 19:29

JEZIVI DETALJI BRUTALNOG UBISTVA NESTALOG MLADIĆA SA PEŠTERA: Osumnjičeni pobegao iz zemlje, a OVO je bio MOTIV smaknuća?!

Mladić je danas pronađen mrtav

Mladić je nestao na teritoriji Peštera, a poslednji put je viđen u četvrtak, od kada mu se gubi svaki trag. On je pronađen mrtav danas, nakon što je u četvrtak prijavljen njegov nestanak, a kako se nezvanično saznaje, prve sumnje su da mu je ubica presudio zbog svađe oko supruge.

Naime, kako se sumnja, mladić je bio u emotivnoj vezi sa njegovom suprugom. Pre ubistva došlo je navodno do svađe dvojice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << muškaraca, a mladiću je presuđeno udarcem u glavu. Sumnja se i da je ubica pobegao iz Srbije u Nemačku.

Kako je objavljeno na društvenim mrežama, u međuvremenu je pronađena njegova vozačka dozvola.

(Srbija Danas/Telegraf.rs/Jelena Stefanović/Preneo: V.M.)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.