JEZIVE SCENE U NOVOM PAZARU Palicama tukli muškarca pred ženom i detetom! Prišli autu, a onda je počeo HOROR... Nadzorne kamere sve snimile (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2023, 23:12

JEZIVE SCENE U NOVOM PAZARU Palicama tukli muškarca pred ženom i detetom! Prišli autu, a onda je počeo HOROR... Nadzorne kamere sve snimile (VIDEO)

U novopazarskom naselju Drum nasred puta brutalno je pretučen muškarac i to pred ženom i detetom!

Kako se vidi na snimku sa nadzorne kamere, sve je počelo kada je jedan automobil presekao put drugom kako bi ga zaustavio. Tada su iz prvog vozila izašla trojica muškaraca sa palicama u rukama i krenula ka drugom autu.

Čim su otvorili zadnja vrata, počeli su palicama da udaraju muškaraca, koji je uspeo da izađe iz kola, a napadači su nastavili besomučno da ga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tuku. Tada je sa zadnjeg sedišta izašla i žena sa malim detetom.

Snažan udarac je dobio i suvozač, kada je napustio vozilo.

Na kraju se nekako sve smirilo, napadači su se vratili u svoj automobil i otišli.

Motiv ovog brutalnog napada zasad nije poznat.

Snimak možete pogledati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(Video) Horor u Novom Pazaru: Trojica palicama brutalno pretukla muškarca pred ženom i djetetom!

Izvor: SandzakPress.net, 03.Dec.2023, 00:39

U šokantnom incidentu koji se dogodio u novopazarskom naselju Drum, muškarac je brutalno pretučen nasred puta, dok su njegova žena i malo dijete bili prisiljeni svjedočiti ovom užasu. Prema snimku sa nadzorne kamere, sukob je započeo kada je jedno vozilo presjeklo put drugom, prisiljavajući ga...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.