JEZIVE SCENE U CENTRU BEOGRADA: Pronađeno UGLJENISANO telo žene na Vračaru

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2020, 09:42

JEZIVE SCENE U CENTRU BEOGRADA: Pronađeno UGLJENISANO telo žene na Vračaru

Noćas oko 3.30 sati u Hadži Prodanovoj ulici broj 4 je izbio je požar u kome je život izgubila ženska osoba stara 84 godine.

Na Vračaru u Hadži Prodanovoj ulici izbio je požar koji su vatrogasci brzo lokalizovali i sprečili da se proširi na ostale objekte, ali je nažalost unutar kuće pronađeno ugljenisano telo Olge V. (84).

Drugi slučaj se takođe dogodio na Vračaru kada je Uglješa S.(18) uz pretnju nožem opljačkao trafiku u Njergoševoj ulici.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Policajci sa Vračara su odmah reagovali i uhapsili osumljičenog kome je određeno zadržavanje 48 sati.

U niškom zatvor se dogodila tuča između dva zatvorenika i tom prilikom je jedan od njih zadobio teške telesne povrede.

Njega je drugi zatvorenik pretukao drvenom motkom prilikom čega mu je polomio vilicu.

U toku je istraga i utvrđuju se okolnosti i motiv sukoba zatvorenika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Požar na Vračaru, jedna osoba stradala

Izvor: RTS, 19.Avg.2020

Jedna osoba je izgubila život u požaru koji je izbio noćas oko 3.30 na Vračaru, u Hadži Prodanovoj ulici u Beogradu, rečeno je "Tanjugu" u MUP-u. . U MUP-u navode da je požar prijavljen rano jutros, oko 3.30, da je lokalizovan te da je u toku dogašivanje..Beogradski...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.