JEZIVE SCENE KOD LAĆARKA: Pronađeno telo žene, sumnja se da je poginula u saobraćajnoj nesreći - vozač pobegao sa lica mesta?

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2022, 15:18

JEZIVE SCENE KOD LAĆARKA: Pronađeno telo žene, sumnja se da je poginula u saobraćajnoj nesreći - vozač pobegao sa lica mesta?

Telo žene stare oko 60 godina nađeno je na putu između Laćarka i Martinaca, a sumnja se da je nastradala u saobraćajnoj nesreći.

Prema nezvaničnim informacijama, telo je primetio prolaznik jutros oko devet sati i o tome obavestio policiju.

- Policija je izašla na teren. Navodno pored tela su pronađeni staklići, ali i deo plastike. Sumnja se da je nesrećnu ženu udario automobil. Vozač koji je usmrtio ženu na putu je pobegao ali policija radi na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegovoj identifikaciji - rekao je izvor medija upoznat sa slučajem.

Policija je obavila uviđaj kojim će biti utvrđeno šta se tačno dogodilo i intezivno radi na pronalasku automobila i vozača koji je udario nesrećnu ženu i ostavio je na ulici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UŽAS U SREMU Pored puta pronađeno telo žene a sumnja se na nasilnu smrt

Izvor: Blic, 29.Nov.2022

Beživotno telo osamdesetdvogodišnje V.J. iz Martinaca pronađeno je danas pored puta između tog mesta i Laćarka a kako nezvanično saznaje "Blic", sudeći prema prvim rezultatima istrage, nju je neko pregazio i pobegao sa mesta nesreće.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.