JEZIVE PRIČE KRUŽE PO SELU GDE JE PRONAĐENO VANJINO TELO: Našli je u zastrašujućem stanju?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 19:29

JEZIVE PRIČE KRUŽE PO SELU GDE JE PRONAĐENO VANJINO TELO: Našli je u zastrašujućem stanju?!

Još uvek nije potvrđeno da je devojčica pronađena u ovakvom stanju

Devojčica Vanja Đorčevska (14), čije je telo pronađeno zakopano u ataru makedonskog sela Brazda, navodno je nađena sa vezanim rukama i nogama, nezvanično saznaje Telegraf.rs na licu mesta.

Kako su na konferenciji za medije potvrdili ministar policije Oliver Spasovski i makedonski tužilac Gavril Bubevski, devojčica je oteta ispred zgrade 27. novembra oko 7.30 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sati ujutru i ubijena samo par sati kasnije, oko 10 ujutru.

- Zgrabili su je u zgradi. Vezali su joj ruke i noge i strpali u vreću za spavanje i stavili je u automobil "citroen". Ispred njih je sve vreme išlo vozilo "reno Kango". Dete su odveli van Skoplja, gde je devojčica ubijena, a vozilo zapaljeno - naveo je ministar policije Spasovski.

Mesto gde je telo devojčice pronađeno i dalje obezbeđuju jake policijske snage, a forenzičari vrše uviđaj.

Vikendica roditelja glavnog osumnjičenog za njeno ubistvo, Ljupča Palevskog, koji je poznat kao Palčo, nalazi nedaleko od mesta na kojem su ostaci zapaljenog vozila.

Da podsetimo, Vanja Đorčevska nestala je 27. novembra, a njeno telo je pronađeno u nedelju uveče. Za njeno ubistvo osumnjičeno je pet osoba, među kojima su njen otac i glavnoosumnjičeni Palevski za koga Tužilaštvo i MUP Severne Makedonije tvrde da je preko Srbije pobegao u Bugarsku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.