JEZIVE FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA Smrskan automobil koji je vozila Dea Đurđević prekriven TRAGOVIMA KRVI

Izvor: Press, 07.Feb.2019, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVE FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA Smrskan automobil koji je vozila Dea Đurđević prekriven TRAGOVIMA KRVI

Voditeljka "Jutarnjeg programa" na "Pinku", Dea Đurđević, jutros je doživela tešku saobraćajku na Voždovcu, kod bolnice "Dr Dragiša Mišović".
Foto:Blic
Foto: Instagram
Voditeljka Dea Đurđević teško povređena u udesu na Voždovcu
Kako je "Blic" pisao, Dea je išla na posao kao i svakog dana, jer je trebalo da vodi program sa Predragom Sarapom. Međutim, doživela je udes, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << a njen kolega ju je video na licu mesta. Više o tome čitajte OVDE.

Foto: RAS Srbija
Saobraćajna nesreća u kojoj je povređena voditeljka dogodila se jutros kada su dva automobila naletela jedan na drugi, da bi zatim u njih udario jedan autobus, a potom još jedan autobus i jedan automobil.
U toku je operacija na VMA, gde se lekari bore da voditeljki spasu ruku koju joj je otkinuo autobus.
 



Foto: RAS Srbija
Na fotografijama sa lica mesta vidi se da smrskan automobil koji je vozila Dea Đurđević, kao i tragovi krvi kojima je prekriven, a koji su vidljivi i na asfaltu pored automobila.
Foto: RAS Srbija
Prednji deo autobusa takođe je potpuno uništen, a tragovi udara se vide i an obližnjoj ogradi.
Foto: RAS Srbija

 
Foto: RAS Srbija
ŽELELA DA BUDE KRIMINOLOG, POSTALA TV LICE Ko je voditeljka Dea Đurđević koja je jutros imala tešku saobraćajku Rođena je u Beogradu, 19. jula 1992. godine. Završila je Prvu ekonomsku školu, a potom i Fakultet političkih nauka, smer žurnalistika.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.