JEZIVA TUČA TINEJDŽERA U BEOGRADU! Sevali noževi i palice, POVREĐENA trojica dečaka! Hitno prevezeni u Tiršovu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 10:27

JEZIVA TUČA TINEJDŽERA U BEOGRADU! Sevali noževi i palice, POVREĐENA trojica dečaka! Hitno prevezeni u Tiršovu (VIDEO)

Povređeni dečaci na lečenju u Dečijoj bolnici u Tiršovoj i Urgentnom centru.

Dva tinejdžera izbodena su na Konjarniku, a jedan je zadobio povrede utuči mladića koja se dogodila kod Plavog mosta u Beogradu.

Dvojica su prebačena u Dečju bolnicu u Tiršovoj, a jedan u Urgentni centar, potvrđeno je medijima u Hitnoj pomoći.

Dve grupe mladića potukle su se kod Plavog mosta u Beogradu. Trojica tinejdžera starosti od 14 i 15 godina zadobila su povrede, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zbog čega su prevezeni u Ugrentni centar i Dečju bolnicu u Tiršovoj.

Intervenisala je i policija.

A post shared by MOJ - BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

U tuči, u kojoj je učestovalo više lica, korišćeni su noževi i palice. Sve se dogodilo sinoć oko 21.15 sati kad su dva dečaka starosti 14 i 15 godina izbodena u Ulici Vojislava Ilića dok je jedan tinejdžer (19) zadobio povrede glave.

Srbija Danas/Kurir

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DEČAK (14) U ŠOK SOBI, BORE MU SE ZA ŽIVOT Poznato stanje povređenih u STRAVIČNOJ tuči u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024

U incidentu učestvovala tri tinejdžera..Dva dečaka od 14 i 15 godina i mladić (19) zadobili su povrede u tuči koja se sinoć dogodila kod Plavog mosta. Njih dvojica se nalaze u Urgentnom centru, dok je treći zbrinut bolnici u Tiršovoj...Dečak (14) zadobio je nagnječenje mozga, posekotinu na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.