JEZIVA TRAGEDIJA KOD PARAĆINA: Izgorela baraka, vatrogasci izneli telo iz objekta

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 08:57

JEZIVA TRAGEDIJA KOD PARAĆINA: Izgorela baraka, vatrogasci izneli telo iz objekta

Jedna osoba nastradala u požaru kod Paraćina.

Kako se saznaje požar je izbio sinoć oko 23 sata u baraci u selu Glavica, a meštani su obavestili vatrogasce i ostale službe.

- Vatrogasci su, ubrzo nakon prijave požara stigli, ali nažalost osobi koja je bila u baraci nije bilo pomoći. Reč je o objektu koji nema ni 20 kvadratnih metara, ali je napravljen od drveta - rekao je izvor upoznat sa slučajem.

Prema njegovim rečima na mesto jezive >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tragedije bili su vatrogasci spasioci iz Paraćina.

- Ispred barake bilo je jedno vatrogasno vozilo, a intervenisala su dva vatrogasca. Oni su ubrzo lokalizovali požar i izneli telo nastradale osobe. Još uvek se ne zna ko je bio u baraci, identitet nastradale osobe biće naknadno utvrđen - objasnio je naš sagovornik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.