JEZIVA STATISTIKA: Virus u Italiji UTROSTRUČIO stopu smrtnosti od jedne bolesti

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2020, 18:33

JEZIVA STATISTIKA: Virus u Italiji UTROSTRUČIO stopu smrtnosti od jedne bolesti

Zbog straha od zaraze došlo je do odlaganja intervencija

U Italiji je stopa smrtnosti od srčanog udara utrostručena sa 4,1 na 13,7 odsto usled epidemije virusa kovid-19 koji je preopteretio bolnice u toj zemlji, a to je utvrđeno na osnovu poređenja podataka sedmice od 12. do 19. marta tokom epidemije virusa kovid-19 u Italiji sa istim periodom prošle godine, preneo je danas italijanski Sky Tg24.

Zbog straha od zaraze >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << korona virusom došlo je do odlaganja intervencija u 39 odsto slučajeva.

Italija je jedna od najteže pogođenih zemalja virusom kovid-19 sa više od 30.000 žrtava tog virusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Italiji stopa smrtnosti od srčanog udara UTROSTRUČENA, zbog korone u 39 odsto slučajeva ODLAGANE INTERVENCIJE

Izvor: Blic, 09.Maj.2020

U Italiji je stopa smrtnosti od srčanog udara utrostručena sa 4,1 na 13,7 odsto usled epidemije virusa kovid-19 koji je preopteretio bolnice u toj zemlji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.