JEZIVA SCENA U BEOGRADU! Uhapšen vlasnik poznate kafane! Ono što je uradio ŠOKIRALO je SVE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 21:54

JEZIVA SCENA U BEOGRADU! Uhapšen vlasnik poznate kafane! Ono što je uradio ŠOKIRALO je SVE!

Užas u Beogradu.

Prema saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, pripadnici beogradske policije su u saradnji sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu uhapsili muškarca (37) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela protivpravno lišenje slobode i napad na advokata.

Uhapšeni muškarac se sumnjiči da je između 3. i 4. jula, zadao nekoliko udaraca četrdesettrogodišnjem advokatu, ograničavajući nam pritom, slobodu kretanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u smislu zabrane da napusti stan osumnjičenog.

Ipak, spletom okolnosti advokat je uspeo da pobegne i prijavi događaj policiji.

Osumnjičeni je ubrzo priveden te mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

On će uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Uhapšeni je bio vlasnik jedne poznate beogradske kafane, a advokat mu je u tom periodu davao pravne savete.

Prema nezvaničnim informacijama, on je 3. jula pozvao advokata da dođe u njegov stan, navodeći da mu treba savet oko imovine i porodičnih problema.

- Advokat je došao u njegov stan, ali ga je osumnjičeni zaključao i počeo da preti ubistvom njega i njegove porodice. Osumnjičeni je čvrsto stajao na stanovištu kako je advokaat tobože "izdao i radio protiv njega.

Uz konzumaciju kokaina i viskija, osumnjičeni je više puta udario advokata u glavu i telo.

U toku noći mu je pozlilo i počeo je da povraća, pa je advokat sačekao da zaspi i oko 6 ujutru je uspeo da otključa vrata i izađe iz stana - otkriva izvor za medije agoniju advokata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SASLUŠAN MUŠKARAC KOJI JE OTEO ADVOKATA Zaključao ga u stanu, pa ga udarao: Tužilaštvo tražilo PRITVOR

Izvor: Blic, 06.Jul.2023, 14:19

U prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu saslušan je osumnjičeni V. J. zbog postojanja osnova sumnje da je 3. jula 2023. godine na štetu V. A. učinio krivična dela - napad na advokata i protivpravno lišenje slobode.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.