JEZIVA SCENA! Drogiran je naleteo na naplatnu kućicu, doktorima podmetnuo vodu umesto urina i rekao da nije kriv

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2021, 18:16

JEZIVA SCENA! Drogiran je naleteo na naplatnu kućicu, doktorima podmetnuo vodu umesto urina i rekao da "nije kriv"

U policijskom je vozilu još nekoliko puta pitao hoće li ga spremiti u zatvor.

Iako se na ročištu zakazanom za utorak u Opštinskom sudu u Zagrebu osumnjičeni Ozren Mlinarić (37) nije pojavio, policijski službenik koji je svedočio velikoj nesreći u julu 2019. godine kada se drogirani vozač sa 125 km/h zabio u auto ispred sebe, ispričali su svoje viđenje događaja.

Mlinarić se na početku suđenja izjasnio da nije kriv.

- Tog dana radio sam popodne. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Došao sam oko 15.20 sati sa kolegom u smenu.

Naš zadatak je bio nadzirati osumnjičenog vozača i to smo radili dok nismo dobili komandu od nadredženog da ga odvedemo na Hitnu pomoć na pregled, ispričao je policajac nakon nesreće u kojoj je bilo teško povređeno troje ljudi.

Doktoru smo tražili dva uzorka, jedan radi analize na alkohol i drugi radi analize na drogu.

Kad je davao uzorak urina čekali smo ispred WC-a, i da vrata budu pritvorena.

On je otezano govorio da ne može da urinira i doktor je rekao da popoje malo vode. Nakon što je to učinio predao je bočicu, a ona je tad bila vidljivo drugačije, žute boje, prepričao je policajac.

Policajci su pretpostavljalo da je uzeo vodu iz WC šolje. Ali rezultati koji su stigli potvrđuju da je bilo i prisustvo droge u organizmu, kako potvrđuju policajci.

pic.twitter.com/KQ7HVoxfn1

— pensador (@sakriosamime) October 19, 2021

On je na sudu rekao da je stariji muškarac koji se predstavio kao Mlinarićev otac stigao na mesto nesreće. Ali je ubrzo nakonn toga otišao i ostavio sina samog.

Kad je pozvao oca da dođe po njega, on ga je odbio što je i potvrdio policiski službeniim.

Njegovo jedino pitanje je bilo da li će ostaati u zatvoru. I to je stalno ponavljao.

Za sad je protiv njega podignuta prijava i pusten je na slobodu, uz obavezno javljanje prekršajnom sudu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.