JEZIVA SAOBRAĆAJKA NA PUTU ZA BUDVU: Ima povređenih, jedna osoba u teškom stanju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 19:09

JEZIVA SAOBRAĆAJKA NA PUTU ZA BUDVU: Ima povređenih, jedna osoba u teškom stanju!

Saobraćaj na tom delu puta bio je privremehno obustavljen.

Na magistralnom putu Podgorica - Cetinje u mestu Ulići tokom popodnevnih sati došlo je do saobraćajne nesreće kada su se sudarili jedno vozilo nemačkih i drugo vozilo mađarskih registarskih oznaka.

U udesu je povređeno pet stranih državljana, od kojih je jedna osoba zadobila teže, a ostali lakše telesne povrede.

Daljom istragom biće utvrđen tačan uzrok ove saobraćajne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nezgode, potrvđeno je za agenciju RINA u policiji.

Tokom trajanja uviđaja saobraćaj na ovoj deonici oko sat vremena bio je potpuno obustavljen, a posle se odvijao jednom trakom.

Za to vreme stvorene su dugačke kolone vozila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NESREĆA NA PUTU CETINJE-PODGORICA U udesu povređene četiri osobe

Izvor: Blic, 14.Jul.2023

Jedna osoba zadobila je teže, a još tri osobe lakše telesne povrede u sudaru dva automobila, koji se dogodio danas oko 14.15 sati na putu Cetinje - Podgorica kod raskrsnice za Rijeku Crnojevića, lokalitet Ulići.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.