JEZIVA REAKCIJA HRVATA: GNUSNI komentari na račun zagrebačkih studenata zbog PUTOVANJA U BEOGRAD

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 14:23

JEZIVA REAKCIJA HRVATA: GNUSNI komentari na račun zagrebačkih studenata zbog PUTOVANJA U BEOGRAD

Hrvatski političari osudili odluku studenata.

Studenti Pravnog fakulteta Univerziteta u Zagrebu dolaze na putovanje u Beograd, što je izazvalo negativne reakcije u krajnje desnom delu javnosti.

Željko Glasnović, bivši saborski zastupnik, član Hrvatske stranke prava (HSP), požalio se na Fejsbuku.

- Studentski zbor Pravnog fakulteta Univerziteta u Zagrebu organizuje studijsko putovanje u Kuću cveća u Beogradu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nakon toga imaju susret sa studentima Beogradskog Pravnog fakulteta gde je studirao ratni zločinac i saradnik UDB-e Vojislav Šešelj. Da li je predsednik studentskog zbora, Luka Pavlišić, član HDZ-a? Dobro došli u treću Jugoslaviju - napisao je Glasnović na svom nalogu platforme Fejsbuk.

U planu je da studenti posete, najpre, Pravni fakultet u Beogradu, Skadarliju, najpoznatiju boemsku četvrt, Novi Beograd, Kuću cveća, Trg Slavija, Hram Svetog Save i Kalemegdan. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.