JEZIVA PRIČA: Zaveo devojčicu (13) koja mu je čuvala decu, a njegova žena joj PRETILA UBISTVOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVA PRIČA: Zaveo devojčicu (13) koja mu je čuvala decu, a njegova žena joj PRETILA UBISTVOM

Dobili uslovne kazne.

Bračni par iz Slavonije neprasnažno je osuđen na uslovne kazne i to zato što je muškarac (41) zaveo devojčicu (13) koja je radila kao dadilja njegove dece, a njegova supruga (33) zato što joj je pretila da će je ubiti.

Zbog bludnih radnji nad detetom muškarac je osuđen na 10 meseci zatvora, međutim do izvršenja kazne neće doći ako u tri godine ne počini novo krivično delo. Njegova supruga je osuđena na osam meseci zatvora zbog pretnji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << detetu da će ga ubiti, no ni ona neće u zatvor ako u vremenu od dve godine ne počini novo krivično delo.

U optužnici se muškarac teretio da je od 2013. do januara 2014. godine u svojoj kući, s namerom zadovoljenja svog spolnog nagona, znajući da je dadilja dete od 13 godina, iskorišćavajući odsutnost svoje supruge, u više navrata devojčicu ljubio i preko odeće dirao po telu.

Supruzi u optužnici piše da je od januara 2014. do novembra 2015. godine, nakon što je u mobilnom telefonu svog supruga pronašla SMS poruke koje je upućivao 13-godišnjem detetu, učestalo je vređala dete govoreći joj da je ku*va koja je zavela njenog muža, pa joj više puta rekla da će je ubiti i da će joj zabiti nož u leđa. I jedan i drugi na sudu su izjavili da ne osećaju krivicu.

Muškarac je u svojoj odbrani naveo kako nije tačno ono za šta se tereti i da je 13-godišnjakinja dolazila u njihovu kuću, no da ju on nikad nije neprimereno dirao niti ljubio već je dolazila jer joj je kod kuće loša situacija.

On ne zna zašto ga je neosnovano optužila, jer je on bio s njom u dobrim odnosima i nikad nisu bili u svađi. Njegova supruga tvrdi kako nikad nije pretila devojčici, no da joj je stalno devojčica pravila probleme.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.