Izvor: Blic, 06.Dec.2019, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVA PRIČA DEVOJČICE (5) IZ HRVATSKE: "Dok mama i tata vode ljubav, isto radimo brat i ja"

Roditeljima iz Hrvatske, kojima je oduzeto dvoje dece, na brigu je ostavljena petogodišnja devojčica. Bili su pod nadzorom Centra za socijalni rad, a pred devojčicom su gledali pornografske filmove i imali polne odnose. To su radili pune dve godine, sve dok, pretučena po ko zna koji put, majka nije otišla da prijavi nasilje u Centar. Tada je devojčica socijalnim radnicima ispričala kako je imala seksualne odnose s vlastitim bratom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Devojčica jezivom pričom šokirala psihologe: Dok mama i tata vode ljubav, to isto radimo brat i ja!

Izvor: Večernje novosti, 07.Dec.2019, 18:30

Roditeljima iz Hrvatske, kojima je oduzeto dvoje dece, na brigu je ostavljena petogodišnja devojčica Roditeljima iz Hrvatske, kojima je oduzeto dvoje dece, na brigu je ostavljena petogodišnja devojčica. Bili su pod nadzorom Centra za socijalni rad, a pred devojčicom su gledali...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.