JEZIVA NESREĆA Nepoznati muškarac izgoreo u automobilu kod Uba

Izvor: Blic, 24.Maj.2015, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVA NESREĆA Nepoznati muškarac izgoreo u automobilu kod Uba

Za sada neidentifikovani muškarac je izgoreo u svom automobilu koji je u ubskom selu Kalenić sinoć sleteo sa puta.

Nesreća se dogodila na lokalnom putu Banjani-Novaci na teritoriji opštine Ub, u selu Kalenić, kada je nekoliko minuta posle ponoći, automobil kojim je upravljao nesrećni čovek sleteo sa kolovoza i potom se zapalio.

Istražni organi su u vozilu pronašli ugljenisano telo vozača, a pretpostavlja se da je reč o muškarcu iz nekog od okolnih sela koji se vraćao sa neke od večernjih zabava.

Naložena je obdukcija njegovog tela, nakon koje će se znati uzrok smrti.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozač izgoreo u autu kod Uba

Izvor: Kurir, 24.Maj.2015

U izgorelom automobilu pronađeno je ugljenisano telo vozača, a nesreća se dogodila na putu Banjani - Novaci, u selu Kalenić..UB - U selu Kalenić protekle noci dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je izgoreo vozač, kada se automobil kojim je upravljao zapalio nakon sletanja s puta. Još...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.