JEZIVA NESREĆA KOD ČAČKA: Devojka (19) HITNO prevežena u bolnicu, vozač iznenada prešao u suprotnu traku pa izazvao LANČANI SUDAR

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 16:44

JEZIVA NESREĆA KOD ČAČKA: Devojka (19) HITNO prevežena u bolnicu, vozač iznenada prešao u suprotnu traku pa izazvao LANČANI SUDAR

Horor kod Trbušana.

Teška saobraćajna nesreća u kojoj su se sudarila četiri putnička vozila dogodila se tokom popodevnih sati na lokalnom putu koji povezuje centar Čačka sa neseljem Trbušani.

Jedan od vozača je iz za sada nepoznatih razloga prešao u suprotnu traku i sudario se sa vozilom koje mu je dolazilo u susret, a potom su i druga dva vozila udarila u njih. U ovom udesu teže telesne povrede zadobila je devojka stara 19 godina.

- Mlađa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ženska osoba primljena je u Opštu bolnicu u Čačku, stabilnih je vitalnih paramtera i u toku je njena detaljna dijagnostika.

Daljom istragom biće utvrdjene sve okolnosti pod kojima je došlo do ove nezgode. Usled udesa i vršenja uviđaja Prijevorski put je zatvoren za saobraćaj.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.