JEZIVA IZJAVA AIDE ĆOROVIĆ POZIVA NA UBISTVO PREDSEDNIKA! Njegovi saradnici SNAŽNO osudili ovakve ispade: Ona je zla...

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 11:06

JEZIVA IZJAVA AIDE ĆOROVIĆ POZIVA NA UBISTVO PREDSEDNIKA! Njegovi saradnici SNAŽNO osudili ovakve ispade: "Ona je zla..."

Ne prestaju napadi na Aleksandra Vučića.

Oštre osude sramnih napada na predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, stigle su iz SNS-a. Ovog puta stvari su otišle i korak dalje pa su se u opozicionim medijima mogle videti izjave u kojima se spominje ubistvo predsednika, a došle su od Aide Ćorović.

Tim povodom oglasila se Milica Nikolić.

- Posle konstantne kriminalizacije i dehumanizacije, kreću otvorene poruke da Vučić mora da bude ubijen. I to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jeste njihova politika! A kada o mafiji govore kriminalci koji kao jedini način dolaska na vlast vide Vučićevu likvidaciju, onda je apsolutno svima jasno da govore o sebi - napisala je ona.

Pored Nikolićeve, oglasio se i član Predsedništva SNSa Vladimir Orlić.

- Umeju li uopšte da kažu bilo šta sem "smrt Vučiću", "da Vučić i njegovi budu mrtvi", "da mu svi završe u šahtu"? Imaju li kakvu drugu misao, želju u životu? Ljudski vek sveo im se na to. I zašto? Jer sa njima, njihovim kriminalcima i mafijašima Vučić neće "da radi"? Dok je živ - neće - napisao je Orlić na društvenoj mreži "Iks".

Na sramne izjave Aide Ćorović regovala je i Sandra Božić.

- Njihova politika se zasniva na mržnji i satanizaciji Aleksandra Vučića i više nego jasno je da je njihova jedina politika, ali i poruka-Vučić mora biti ubijen! Kada govorimo o kriminalizaciji, tu uvek logično polaze od sebe! Oni i njihovi kriminalci likvidaciju Vučića vide kao jedini način da se dokopaju vlasti! Otuda festivali mržnje, targetiranja i dehumanizacije kako bi se logično i lako “povukao obarač”! Sve u korist svoje igre-bez izbora do vlasti! - poručila je Božić.

Nije ostao nem ni bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije Aleksandar Vulin.

- Aida Ćorović nije samo bolesna, ona je zla. Tolika mržnja prema Srbima i Aleksandru Vučiću ne može se pravdati samo psihičkim poremećajima, to je jednostavno zlo, baš kao što je zlo ćutnja političara, raznih glumaca i svih ostalih koji o svemu imaju mišljenje, osim kada se Vučiću preti smrću i kada se preti Srbima. To se ne leči, to se hapsi - poručio je Vulin.

Podsećamo čitaoce da je Aida Ćorović izjavila da će predsednik i kako je to nazvala "njegova klika" biti mrtvi čim padnu sa vlasti, što je izazvalo niz reakcija.

Izvor: Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.