JEZIVA ISTINA OD KOJE SE DIŽE KOSA! Nesrećni etiopijski avion bio potpuno nov: Pre nekoliko meseci srušio se ISTI MODEL

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2019, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVA ISTINA OD KOJE SE DIŽE KOSA! Nesrećni etiopijski avion bio potpuno nov: Pre nekoliko meseci srušio se ISTI MODEL

Etiopijski avion "boing 7372" sa 149 putnika i 8 članova posade srušio se šest minuta po poletanju za Keniju. Niko nije preživeo nesreću.

Portparol kompanije "Etiopijan erlajns" potvrdio je da je avion poleteo u 08:38 sati po lokalnom vremenu, a kontakt sa avionom su izgubili u 8:44 sati.

Avion je leteo iz Adis Abebe za Najrobi, a pao je na području Bišoftija na 50 kilometara od aerodroma.

Reč je o potpuno novom avionu koji je u floti nacionalne kompanije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Etiopije tek četiri meseca.

Boing 737-800MAX je isti model aviona koji se srušio 29. oktobra, posle samo 13 minuta od poletanja iz Džakarte, a koji je deo flote indožanske kompanije "Lajon er", kada je poginulo 189 putnika i članova posade.

Etiopijska televizijska stanica "EBC", pozivajući se na neimenovani izvor iz aviokompanije, navodi da su u avionu bili putnici iz 33 zemlje.

Etiopijski premijer Abij Ahmed je porukom na društvenoj mreži "Tviter" uputio najdublje saučešće porodicama koji su izgubili najmilije.

The Office of the PM, on behalf of the Government and people of Ethiopia, would like to express it’s deepest condolences to the families of those that have lost their loved ones on Ethiopian Airlines Boeing 737 on regular scheduled flight to Nairobi, Kenya this morning.

— Office of the Prime Minister - Ethiopia (@PMEthiopia) March 10, 2019

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.