JEZIV ZLOČIN U CRKVENOM DVORIŠTU:  Žrtva silovana dok se vraćala iz centra, grad u šoku nakon strašnog napada!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2023, 17:50

JEZIV ZLOČIN U CRKVENOM DVORIŠTU: Žrtva silovana dok se vraćala iz centra, grad u šoku nakon strašnog napada!

Dvadesetogodišnja žena silovana u crkvenom dvorištu dok se vraćala iz centra, policija apeluje na javnost za informacije koje bi mogle pomoći u istrazi.

Žena je silovana u crkvenom dvorištu nakon što je napadnuta u ranim satima dok se vraćala kući iz noćnog izlaska.

Žrtva, stara 20 godina, vraćala se iz centra Oksforda kada joj je prišao muškarac.

Zatim je odvučena u krug crkve Svetog Klementa i silovana.

Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kaže da se incident dogodio između 3 i 3.30 ujutru u nedelju.

Policajci su pokrenuli istragu, a ženi pomažu posebno obučeni policajci.

DCI Horsman, iz policije doline Temze, rekao je - Želeo bih da uverim ljude da verujemo da je ovo bio izolovan incident. Želeo bih da apelujem na sve koji imaju bilo kakvu informaciju ili snimke sa kontrolne kamere koji bi mogli biti relevantni da se jave u ovom trenutku. Vaše informacije bi mogle biti veoma važne za našu istragu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.